Mario Kart

Mario Kart 1.1

Gratis versie van Mario Kart voor Java telefoons

Gratis versie van Mario Kart voor Java telefoons Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Simpele besturing
  • Geslaage Mario-sfeer

TEGEN

  • Weinig variatie
  • Spaanstalig menu

Goed
7

Gratis versie van Mario Kart voor Java telefoons

Mario Kart voor Java is een gratis bewerking van de populaire reeks Nintendo-games. Hoewel het spel geen officiële uitgave is, slaagt 't erin het Mario-gevoel te vertalen naar het mobiele platform.

Mario Kart voor Java lijkt op de games voor de Super Nintendo, N64, Gamecube en Wii. Je racet met enkele bekende karakters -in dit geval Mario, Luigi, Toad en Yoshi- en probeert je tegenstanders voor te blijven op de baan. Ieder mannetje heeft z'n eigen sterkte: zo trekt Toad erg rap op, maar heeft Luigi een hogere topsnelheid. Verder is Mario Kart natuurlijk totaal niet realistisch: de voorwerpen die je al rijdend oppikt zorgen voor knotsgekke taferelen.

De 2D-graphics van Mario Kart voor Java zijn niet baanbrekend, maar wel helemaal in de sfeer van Mario. Daarnaast is de besturing lekker simpel. Het spel biedt echter een stuk minder variatie dan de games voor de Nintendo-consoles. Een ander minpunt is dat Mario Kart voor Java enkel een Spaanstalig menu heeft, maar de acties wijzen zichzelf gelukkig wel uit.

Mario Kart voor Java is een leuke game om even een half uurtje op de trein mee te overbruggen. Hoewel het spelletje diepgang noch geavanceerde graphics biedt, levert het wel een portie onschuldig raceplezier.

Meeste downloads Racespellen voor Java

Meer
Mario Kart

Download

Mario Kart 1.1

Beoordelingen about Mario Kart